Subscribe RSS
Meia Praia, Lagos, Algarve, Portugal Oct 01

Meia Praia este una dintre cea maiĀ  mare si apreciata plaja din Portugalia care se intinde pe circa 4.5 Km intre estuarul Alvor si raul Arao , Lagos. Avand la dispozitia turistilor echipamentele adecvate atat plimbarilor pe ocean cat si sporturilor nautice, plaja atrage anual mii de turisti in cautarea relaxarii , descoperirii unei palete destul de variata a gastronomiei portugheze , stropita cu cele mai bune vinuri portugheze.

L a 100m distanta de plaja Meia Praia, gasiti camere hoteliere, dar si apartamente in regim hotelier care va vor sta la dispozitia dumneavoastra cu toate informatiile si sprijinul necesar pentru a avea o sedere placuta si o vacanta de neuitat.

Meia Praia se afla la 900 de metri de Marina Lagos si la 3 km de centrul orasului istoric Lagos.

Hotelurile cat si apart-hotelurile,sunt in zona linistita si apreciata a plajei Meia Praia si au in dotare piscine in aer liber ,restaurant si snack-bar .

Relaxare si buna dispozitie in Meia Praia

Pentru relaxare Meia praia.ro va faciliteaza accesul in Sat Sanga Spa, unde puteti petrece clipe de relaxare cu o echipa profesionista de maseori, sau puteti opta pentru jacuzi, sauna, baie turcesca si sala de fitness sau tenis de camp. Facilitarea consta in parteneriatul pe care MeiaPraia.ro il are cu Spa Hotel VilaGalle, oferind 10% din pretul serviciilor dorite.

Clientii sositi prin Meia Praia.ro vor avea la dispozitie toate informatiile si sprijinul necesar pe durata sederii in limba romana 24/24.

Teren de Golf

La cativa pasi, gasiti Golf Course Palmares ce ofera iubitorilor de golf un serviciu de calitate pe masura asteptarilor.5 din cele 18 gauri, sunt amplasate pe dunele de nisip a plajei Meia Praia de-a lungul coastei oceanului Atlantic .

Divertisment si Parcuri acvatice

MeiaPraia.ro pune la dispozitia clientilor sai, bilete pentru parcurile acvatice, zoomarine,calatorii la grote cu barca,pescuit oceanic,parasutism si echitatie sau vizitarea delfinilor in mediu sau natural..orice activitate dorita, Meiapraia.ro va sta la dispozitie cu intreaga gama de divertisment si relaxare oferita de regiunea Algarve, perla litoralului Portughez.Pentru alte activitati sau clarificari ne puteti contacta aici.

Category: Meia Praia
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.